پیاز از پیشین ماده ی غذایی پرطرفداری بوده . در حقیقت سندها و مدارک تاریخی نشان میدهد پیاز برای مصریان باستان از منزلت ویژه ای برخوردار بوده و آنان این ماده ی غذایی را به خاطر ساختار لایه لایه اش که شکلی متمرکز داراست , نمادی از جاودانگی می دانستند . ولی نمی توانیم به شما عهد دهیم که با میل کردن پیاز به معاش جاودانه دست پیدا خواهید کرد , ولی به شما اطمینان میدهیم که مصرف این ماده ی غذایی کیفیت معاش شمارا بالا خواهد موفقیت .
پیاز سرشار از مواد مفید است از جمله مقادیر متعددی پروتئین و فیبر و همینطور ویتامین C , سلنیوم , فولات و آنتی اکسیدان های متعدد . چه بسا خواص اشک آوری پیاز در واقع از ترکیبات سولفوریک جانور در آن نشأت میگیرد که همین ترکیبات برای تن مضاعف موثر میباشند . در حقیقت با مصرف روزمره پیاز لطف متعددی به تن خویش خواهید کرد .
درپی میخواهیم ببینیم درحالتی که هر روز پیاز بخوریم دقیقاً چه اتفاقی در تن ما صورت میدهد .
۱ - کاهش ریسک ابتلا به سرطان
پیاز دربردارنده ترکیبات ارگانوسولفور خاصی است که بوی مختص پیاز از آنها نشأت میگیرد , با این وجود , همین ترکیبات میتواند دست اندرکاران سرطان زایی که هر روز آنان را می بلعیم را از فی مابین پیروزشود , یعنی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش میدهد . پژوهش ها نشان داده هر چه بیشتر پیاز مصرف کنیم , از نگهداری بیشتری در قبال ریسک سرطان برخوردار خوا هیم شد .
ولی پیشین از اینکه در رژیم غذایی تان تمام و کمال به پیاز روی آورید , می بایست بدانید مخلوط پیاز با زردچوبه تأثیر مضاعفی داراست و سیر نیز خاصیتی مشابهی پیاز دارااست . با این حال , مصرف روزمره ی پیاز همچنان ایرادی ندارد , البته میتوانید با افزودن مواد غذایی دیگر از از خاصیت متنوع خیس و بیشتری برخوردار گردید .
۲ - کاهش ریسک ابتلا به دیابت
پیاز تأثیر شگفت انگیزی نیز در کاهش ریسک ابتلا به دیابت دسته دو داراست . این مدل از دیابت هنگامی بهوجود میاید که انسولین تأثیرش را در پروسه پردازش گلوکز از دست میدهد . این حادثه معمولاً به خاطر بالا بودن قند در رژیم غذایی چهره میدهد .
با میل کردن پیاز , این ماده ی غذایی میزان انسولین جان دار در سیستم تن را ارتقا میدهد . آلیل پروپیل دیسولفید مو جود در پیاز بعضا از بخش های کبد که انسولین در آنجا بی خودی می شود , را زیر تأثیر قرار میدهد و براین اساس انسولین بیشتری در خون برای پردازش گلوکز باقی میماند .
۳ - بهبود سالم قلبی عروقی
پیاز دربردارنده مقادیر متعددی آنتی اکسیدانی به اسم کوئرستین است که نظیر همگی ی گونه های آنتی اکسیدان , با بی خودی کردن رادیکال های آزادی که سبب زخم سلولی میگردند , تندرست تن را بهبود میبخشد . ولی کوئرستین از این جهت ویژه است که نرمی و انعطاف پذیری شریان های تن را مراقبت می نماید .
این ماده در تهیه فشار خون نیز نقش دارااست و تراز کلسترول های زیان آور را در اشخاصی کاهش میدهد که ریسک بیماری های قلبی عروقی در آنان موجود هست . به این ترتیب مصرف روزمره ی پیاز , سالم قلبی عروقی را نگهداری می نماید و ریسک بیماری قلبی را به دست کم میرساند .
۴ - تقویت سیستم ایمنی
فواید کوئرستین جانور در پیاز تنها به محافظت تندرست قلب محدود نمیشود . این ماده در مخلوط با سلنیوم , دیگر ماده ی جان دار در پیاز , سیستم ایمنی تن را تقویت می نماید . ادغام سلنیوم و کوئرستین , التهاب را در سرتاسر تن کاهش میدهد .
بررسی بازی تلفن همراه Auto Chess
معرفی بازی گوشی Stickman Bike Battle ; نبردهای آنلاین دوچرخه سواری
نشست معرفی و انتقاد کتاب مورخ مذهبی اروپا
ترفند هایی برای باغبانی آسان در منزل