پیاز از پیشین ماده ی غذایی پرطرفداری بوده . در حقیقت سندها و مدارک تاریخی نشان می‌دهد پیاز برای مصریان باستان از منزلت ویژه ای برخوردار بوده و آنان این ماده ی غذایی را به خاطر ساختار لایه لایه اش که شکلی متمرکز داراست , نمادی از جاودانگی می دانستند . ولی نمی توانیم به شما عهد دهیم که با میل کردن پیاز به معاش جاودانه دست پیدا خواهید کرد , ولی به شما اطمینان می‌دهیم که مصرف این ماده ی غذایی کیفیت معاش شمارا بالا خواهد موفقیت .

پیاز سرشار از مواد مفید است از جمله مقادیر متعددی پروتئین و فیبر و همینطور ویتامین C , سلنیوم , فولات و آنتی اکسیدان های متعدد . چه بسا خواص اشک آوری پیاز در واقع از ترکیبات سولفوریک جانور در آن نشأت می‌گیرد که همین ترکیبات برای تن مضاعف موثر میباشند . در حقیقت با مصرف روزمره پیاز لطف متعددی به تن خویش خواهید کرد .

درپی می‌خواهیم ببینیم در‌حالتی که هر روز پیاز بخوریم دقیقاً چه اتفاقی در تن ما صورت می‌دهد .

۱ - کاهش ریسک ابتلا به سرطان

پیاز دربردارنده ترکیبات ارگانوسولفور خاصی است که بوی مختص پیاز از آن‌ها نشأت می‌گیرد , با این وجود , همین ترکیبات میتواند دست اندرکاران سرطان زایی که هر روز آنان را می بلعیم را از فی مابین پیروزشود , یعنی ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد . پژوهش ها نشان داده هر چه بیشتر پیاز مصرف کنیم , از نگهداری بیشتری در قبال ریسک سرطان برخوردار خوا هیم شد .

ولی پیشین از این‌که در رژیم غذایی تان تمام و کمال به پیاز روی آورید , می بایست بدانید مخلوط پیاز با زردچوبه تأثیر مضاعفی داراست و سیر نیز خاصیتی مشابهی پیاز دارااست . با این حال , مصرف روزمره ی پیاز همچنان ایرادی ندارد , البته می‌توانید با افزودن مواد غذایی دیگر از از خاصیت متنوع خیس و بیشتری برخوردار گردید .

۲ - کاهش ریسک ابتلا به دیابت

پیاز تأثیر شگفت انگیزی نیز در کاهش ریسک ابتلا به دیابت دسته دو داراست . این مدل از دیابت هنگامی به‌وجود میاید که انسولین تأثیرش را در پروسه پردازش گلوکز از دست می‌دهد . این حادثه معمولاً به خاطر بالا بودن قند در رژیم غذایی چهره میدهد .

با میل کردن پیاز , این ماده ی غذایی میزان انسولین جان دار در سیستم تن را ارتقا می‌دهد . آلیل پروپیل دی‌سولفید مو جود در پیاز بعضا از بخش های کبد که انسولین در آنجا بی خودی می شود , را زیر تأثیر قرار می‌دهد و براین اساس انسولین بیشتری در خون برای پردازش گلوکز باقی میماند .

۳ - بهبود سالم قلبی عروقی

پیاز دربردارنده مقادیر متعددی آنتی اکسیدانی به اسم کوئرستین است که نظیر همگی ی گونه های آنتی اکسیدان , با بی خودی کردن رادیکال های آزادی که سبب زخم سلولی میگردند , تندرست تن را بهبود می‌بخشد . ولی کوئرستین از این جهت ویژه است که نرمی و انعطاف پذیری شریان های تن را مراقبت می نماید .

این ماده در تهیه فشار خون نیز نقش دارااست و تراز کلسترول های زیان آور را در اشخاصی کاهش می‌دهد که ریسک بیماری های قلبی عروقی در آنان موجود هست . به این ترتیب مصرف روزمره ی پیاز , سالم قلبی عروقی را نگهداری می نماید و ریسک بیماری قلبی را به دست کم می‌رساند .

۴ - تقویت سیستم ایمنی

فواید کوئرستین جانور در پیاز تنها به محافظت تندرست قلب محدود نمی‌شود . این ماده در مخلوط با سلنیوم , دیگر ماده ی جان دار در پیاز , سیستم ایمنی تن را تقویت می نماید . ادغام سلنیوم و کوئرستین , التهاب را در سرتاسر تن کاهش میدهد .


دو ارباب پیاز ,تن ,ی ,می‌دهد ,های ,غذایی ,ماده ی ,این ماده ,ابتلا به ,تن را ,ی غذایی ,پیاز بخوریم دقیقاًمنبع

بررسی بازی تلفن همراه Auto Chess

معرفی بازی گوشی Stickman Bike Battle ; نبردهای آنلاین دوچرخه سواری

نشست معرفی و انتقاد کتاب مورخ مذهبی اروپا

ترفند هایی برای باغبانی آسان‌ در منزل

سانسوریا و پرورش آن

راههای تقابل و معالجه خودارضایی

5 خاصیت کاسنی

مشخصات

آخرین جستجو ها

مرکز فروش قطعات گریدر کوماتسو لیبرا خريد كيف پول موبایل اداری تبلت زنانه دخترانه دانشجویی اداری مردانه 2020 اخبار پارسه اینجا همه چی هست خرید و فروش انواع اتصالات جوشی افرا رایانه دانلود فایل سرت بدون مشکل رجیستری انواع لاستیک پیرلی ارزان محصولات فرهنگی نوین